Locatie

Hoge Wei ligt direct aan de groene uiterwaarden van de Waal. De kleinschaligheid van het nieuwbouwplan en diversiteit in de voorgevels zorgen voor een dorps karakter en gemoedelijkheid. Je woont er heerlijk rustig. Er rijdt alleen bestemmingsverkeer en er wordt alleen geparkeerd in de daarvoor bestemde parkeervakken. Blijft er voor kinderen ruimschoots plaats om te spelen.

De slim ingedeelde woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 123 m². De twee tussenwoningen met dwarskap bieden met ca. 129 m² extra woonruimte. De grootte van het perceel varieert per woning.

De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning voor optimaal contact met de tuin. Achter in deze tuin beschikken alle woningen over een berging voor de fietsen en het tuingereedschap. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de complete hoekkeuken, uitgevoerd met witte fronten. Deze wordt voorzien van een A-merk inductiekookplaat, vaatwasser, koelvriescombinatie en combimagnetron. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een complete badkamer met douche en tweede toilet. De zolderverdieping is multifunctioneel in te delen. De open ruimte is door de aanwezige vaste trap uitermate geschikt als vierde slaapkamer of hobbykamer.

De toch al goed geïsoleerde energiezuinige woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen. Dit levert je iedere maand weer voordeel op en je ontziet hiermee het milieu.

De voordelen van huren

Als huurder weet je altijd waar je aan toe bent. Geen onverwachte lasten, geen financiële risico’s, geen waardevermindering. Groot onderhoud? Daar heb je geen omkijken naar. Want dat wordt voor je geregeld. En dat is wel zo prettig. Zo kun je meer tijd besteden aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Bekijk alle foto’s van Hoge Wei
 

Hoge Wei ligt tussen de uiterwaarden van de Waal en de bestaande bebouwing van Oosterhout. Je woont er dus heerlijk rustig met een dorps karakter. Wandel of fiets kilometers over de Waaldijk en stop onderweg bij een uitzichtpunt of brasserie. Ondanks deze rustige, groene en waterrijke omgeving sta je toch binnen een kwartier in hartje Nijmegen. Geniet van het historische centrum, de vele restaurants, leuke winkeltjes en het cultureel aanbod. In Nijmegen vind je het allemaal. Daarna is het weer heerlijk in alle rust thuiskomen.

In Oosterhout zelf ligt een goed aangeschreven basisschool. Middelbaar, hoger en universitair onderwijs vind je in Nijmegen. Binnen 10 minuten van Hoge Wei zit je op de A15 richting Utrecht, Arnhem en Rotterdam. Op loopafstand van je woning vind je diverse buslijnen. Het treinstation Nijmegen-Lent ligt op zo’n 10 minuten fietsen.