26 februari 2020

100% verhuurd!

Alle woningen van Hoge Wei zijn inmiddels verhuurd! De meeste huurders hebben de sleutels al ontvangen. Wij willen iedereen feliciteren met de nieuwe woning en wensen de huurders een mooie, onbezorgde woontijd toe.

Wil jij hier in de toekomst ook wonen? Laat je gegevens achter via hureninhogewei.nl/contact.

22 oktober 2019

ZATERDAG OPEN HUIS

De woningen zijn bijna klaar! Begin februari krijgen de huurders de sleutel van hun nieuwe woning. Ben jij met spoed op zoek naar een comfortabele huurwoning? Er is nog 1 woning beschikbaar. Wij willen graag uitnodigen voor het Open Huis. 

Het Open Huis vindt plaats op zaterdag 25 januari van 10.00 tot 11.00 uur. Het adres van de kijkwoning is John R. Towlestraat 6. Alleen deze woning is tijdens het Open Huis te bezichtigen. Je bent van harte welkom!

Je kunt Hoge Wei het beste bereiken via de Breeacker, en parkeren op de Kweldam. Zie hieronder een kaartje ter verduidelijking:

Let op: je betreedt een bouwplaats, wij raden je aan stevige schoenen te dragen.
Meer info?

Klik hier om direct het huuraanbod te bekijken
Klik hier voor de online brochure
Klik hier voor vragen & antwoorden
Klik hier en like de Facebookpagina van Hoge Wei! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het nieuwe project.

Interesse om een woning in Hoge Wei te huren? Schrijf je hier direct in!

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Graag tot zaterdag!
Verhuurteam Hoge Wei

2 oktober 2019

Verhuur gestart!

Het huuraanbod van Hoge Wei staat nu live. De huurprijzen variëren van € 995,- tot € 1.120,- per maand. Schrijf je snel in!

Huuraanbod
In Hoge Wei heb je de keuze uit 21 bijzonder complete woningen verdeeld over blokken van maximaal 9 woningen. Kies je een tussenwoning of toch die hoekwoning? Bij de tussenwoningen heb je vervolgens nog de keuze voor een dwarskap die je net die extra woonruimte biedt. Maar welke het ook wordt, je woont er altijd comfortabel. Praktisch ingericht voor een optimaal gebruik en compleet opgeleverd voor het nodige gemak. Drie slaapkamers, een ruime zolderverdieping, een kwalitatieve keuken, een complete badkamer en een heerlijke tuin met berging. Woon je in Hoge Wei, dan ontbreekt het nergens aan!
Prognose oplevering
De woningen van Hoge Wei worden naar verwachting in januari 2020 opgeleverd.
Let op: dit is een prognose en de daadwerkelijke oplevering kan door omstandigheden afwijken. Wij houden je hiervan uiteraard op de hoogte.
Huurprijzen
De huurprijzen variëren van € 995,- en € 1.120,- per maand. Om een woning te huren moet je voldoende inkomen genereren. Ga uit van de richtlijn: minimaal bruto maandinkomen van 4x de huurprijs per maand. Een 2e inkomen telt voor 100% mee.
Ja, ik wil huren!
Wil je graag huren in Hoge Wei, volg dan het onderstaande stappenplan:
1. Controleer of je voldoet aan de inkomensrichtlijnen, zie hier de voorwaarden.
2. Schrijf je hier direct in!
3. Je hoort van de verhuurmakelaar of je een woning krijgt toegewezen. Via Woningdossier krijg je het huurcontract ter ondertekening aangeboden.
4. Wanneer het huurcontract is ondertekend, kun je starten met de voorbereidingen op de verhuizing!
Meer info?
Klik hier om direct het huuraanbod te bekijken
Klik hier voor de online brochure
Klik hier voor vragen & antwoorden
Klik hier en like de Facebookpagina van Hoge Wei! Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent het nieuwe project.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Succes met de inschrijving!

Verhuurteam Hoge Wei